Blog Rolf Elling: GeMIXte goede gevoelens

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

En dan gaat het toch echt weer beginnen. Het bij elkaar komen op en tijdens een beurs. De eerste is in aantocht en wel op woensdag 18 en donderdag 19 mei zijn alle geïnteresseerden uiteraard van harte welkom op MIX Noordoost in Hardenberg.

Voor de eerste editie onder deze naam, hebben zich ruim honderdtwintig standhouders aangemeld. En het zal toch wel een klein feestje worden denk ik toch. Aangezien de meeste bedrijven de laatste twee jaar een beetje in zichzelf waren gekeerd en zich weinig aan de buitenwacht hebben kunnen laten zien. Ze kunnen nu wel weer laten zien wat ze in huis hebben. Live en met publiek en zonder mondkapjes of andere COVID-19-beperkingen. Want het lijkt allemaal onder controle.

En er is genoeg te beleven tijdens de beurs tweedaagse. Een fraaie hal vol met exposanten, een interessant lezingen programma waar veel kennis is te verkrijgen en natuurlijk elkaar ontmoeten. Bijpraten over de markt, de ontwikkelingen en de vooruitzichten. Het gehele scala zal ruimschoots aan bod komen.

Uiteraard is Vraag&Aanbod ook aanwezig. We heten u van harte welkom om het laatste nieuws met ons te delen. Naast onze uitgave Vraag&Aanbod presenteren we voor het eerst de nieuwe uitgave Lastechniek. Deze maken we in opdracht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek, NIL, in samenwerking met de Belgische loot, BIL.

Wees welkom dus.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Twitter: @VenA_Rolf

Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.