Blog Rolf Elling: 25 geen verdienste, toch

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Afgelopen 1 september was het exact 25 jaar geleden dat ik in dienst trad bij mijn – wellicht laatste – werkgever, ten Hagen&Stam, inmiddels omgedoopt tot MYbusinessmedia Holding, een vakbladuitgeverij met fraaie business-to-business uitgaven, in Deventer.

Tags:

Waar ik voor deze overstap, in 1998 dus, meestal na een jaar of zeven van bedrijf veranderde, is dit een ‘blijvertje’ geworden. Ooit gestart in de agrarische sector – in 1982 – voor onder andere het vakblad De Boerderij geschreven, waarna het weekblad De Bakkerij met mijn epistels werd gevuld. Daarna was het de beurt aan de energiesector om hier een in- en externe uitgave en een magazine te maken.

Dan is het wat mij betreft wel opvallend als je het hier 25 jaar weet vol te maken. Het is geen verdienste, maar het zegt genoeg over het bedrijf. Met passie maken we nu met een klein team van een man of twintig, fraaie uitgaves en worden vele websites en nieuwsbrieven gevuld met interessante en need to know berichten voor een grote groep professionals.

Met Vraag&Aanbod bestrijken we de gehele maakindustrie. En alles overziend en terugkijkend is dit wel de meest interessante groep om voor te werken en over te schrijven. Dit komt in mijn beleving door de enorme diversiteit binnen het maak mkb. Dat maakt het niet alleen boeiend, maar ook zeker leerzaam.

Ik ga ervan uit dit nog een paar jaar met veel werkplezier te mogen doen.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *