Bewerkingen

Wij beschikken over een zeer brede service wat betreft staalbewerking: Draaien: Wij hebben verschillende CNC-draaibanken, zowel uitgerust met automatische stangenaanvoer met magazijn als met

Wij beschikken over een zeer brede service wat betreft staalbewerking:

DraaienDraaien:
Wij hebben verschillende CNC-draaibanken, zowel uitgerust met automatische stangenaanvoer met magazijn als met een beladingsrobot. Ook beschikken wij over een draaibank met aangedreven gereedschappen, hierdoor is het mogelijk om in één opspanning producten te draaien, frezen of boren.

FrezenFrezen:
Frezen wordt gedaan op verschillende bewerkingscentra o.a. voorzien van 4e as, dubbele opspantafel en hoge drukkoeling. Door gebruik te maken van 3-D programmasoftware kunnen wij complexe 3-D contouren bewerken.


Boren en tappen:
Boren en tappenOp onze 2 boor-tapcentra kunnen wij kleinere producten razendsnel bewerken.
Licht freeswerk, boren en tappen tot max. M16 kunnen wij zéér concurrerend voor U verzorgen omdat deze machines een veel lagere uurprijs hebben dan de gewone bewerkingscentra. Verder kunnen wij op onze reguliere machines alle mogelijke inwendige schroefdraden aanbrengen d.m.v. snijtappen, roltappen, draadfrezen of draadsnijden.

 

Spiebaansteken

Op onze spiebaansteekbank hebben wij de mogelijkheid om inwendige spiebanen met een breedte van 4-16 mm te steken.

 

Schroefdraadsnijden:
Op onze revolverdraaibanken kunnen wij door gebruik te maken van draadsnijkoppen ook uitwendige schroefdraden snijden vanaf Ø 3 tot Ø 52 op materialen die niet koud te vervormen zijn en dus niet gedraadrold kunnen worden.

Schroefdraadrollen:
Omdat dit onze specialiteit is wordt dit uitgebreid op de pagina
Schroefdraadrollen.