247TailorSteel benoemt William Goossens tot nieuwe CFO

Metaalbedrijf 247TailorSteel heeft William Goossens benoemd als Chief Financial Officer (CFO). Dit maakt het bedrijf deze week bekend. Goossens, die internationale ervaring heeft in diverse branches, moet het bedrijf helpen verdere groeiambities te realiseren.

William Goossens nieuwe CFO 247TailorSteel

‘We zijn ervan overtuigd dat William, met zijn kennis en ervaring, een wezenlijke bijdrage gaat leveren aan de internationale groei van onze organisatie in de komende jaren’, laat 247TailorSteel weten naar aanleiding van de aanstelling van William Goossens tot CFO.

Goossens, die op 1 juni zal starten, heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in diverse branches. De afgelopen jaren werkte hij onder andere als CFO bij Van Mourik Group, ATAG Verwarming, Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher en Amefa.

Snelle groei

Sinds de oprichting in 2007 maakte 247TailorSteel, dat met een online besteldienst werkt die gelijk productie-opdrachten genereert (Sophia®-portaal), een sterkte groei door. Het eigen machinepark telt op dit moment meer dan 50 lasermachines en meer dan 30 kantbanken op een totale locatieoppervlakte van 115.000 m² verdeeld over drie fabrieken. In Langenau, tussen Stuttgart en München, wordt op dit moment de derde Duitse vestiging gebouwd. Later dit jaar begint de bouw van de eerste vestiging in België en er worden ook plannen gemaakt voor een tweede Nederlandse productielocatie en een vestiging in Oostenrijk. Het metaalbedrijf mikt op tien productielocaties tegen 2025.

247TailorSteel heeft het jaar 2021 afgesloten met €157 miljoen omzet en een groei van bijna 50 procent ten opzichte van 2020. ‘In de komende jaren willen we deze omzetgroei doorzetten en we zijn daarom verheugd met de komst van William. De opgedane kennis en ervaring die William met zich meebrengt, is voor ons ontzettend waardevol. Ik ben ervan overtuigd dat hij een mooie bijdrage gaat leveren aan onze organisatie’, aldus Carl Berlo, CEO van 247TailorSteel.

De kersverse financieel verantwoordelijke is verheugd met de aanstelling. ‘De innovatieve drive van 247TailorSteel is inspirerend en ik kijk ernaar uit om bij dit vooruitstrevende bedrijf te komen werken dat de uitdagingen en kansen aanpakt om verdere groei te realiseren. Het is voor mij een hele mooie kans om deel uit te maken van dit team en om in mijn rol als CFO een belangrijke bijdrage te leveren om de groeiplannen te verwezenlijken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.