ZinkInfo Benelux krijgt nieuwe directeur

Peter De Brabandere is benoemd als nieuwe algemeen directeur van ZinkInfo Benelux. Sinds 1 april volgt hij Bruno Dursin op, die de organisatie ruim tien jaar leidde.

Peter De Brabandere (55) was onder meer directeur Marketing en Communicatie en directeur Ondernemingsrelaties bij Voka, de koepel van de Vlaamse Kamers van Koophandel en bekleedde verschillende directiefuncties bij Agoria, de Belgische federatie voor de technologische industrie. Naast deze ervaring bouwde hij als partner ook een succesvol B2B-marketingbureau uit.

‘Samen met zijn team is Bruno Dursin is er de afgelopen jaren in geslaagd ZinkInfo Benelux stevig op de kaart te zetten als belangenverdediger van de Nederlandse en Belgische verzinkerijen. ZinkInfo Benelux vertegenwoordigt vandaag ruim negentig procent van alle Nederlandse en Belgische verzinkerijen. Het is voor mij dan ook een eer om deze kleine maar sterke organisatie te mogen leiden en verder uit te bouwen tot een krachtige promotor van thermisch verzinken als duurzame en toekomstgerichte oplossing voor corrosiebescherming’, aldus Peter De Brabandere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *