Yorick Lieffering treedt aan bij Koninklijke Staalfederatie

Met ingang van 1 oktober 2021 treedt  Yorick Lieffering aan als nieuwe branchemanager van de Koninklijke Staalfederatie. Hij volgt daarmee Rob Greve op, die na 32 jaar eind augustus gaat genieten van zijn pensioen. Yorick is een nieuw gezicht in de branche en heeft de afgelopen jaren binnen FME zijn ervaring opgedaan met verenigings- en projectmanagement voor dienstverlenende ondernemers in de procesindustrie.

Yorick Lieffering treedt aan bij Koninklijke Staalfederatie
Foto: Koninklijke Staalfederatie

Yorick heeft zin in de nieuwe uitdaging: ‘In de afgelopen jaren is er al veel bereikt en door de Koninklijke Staalfederatie onder te brengen bij FME kunnen de banden met relevante verenigingen eenvoudiger aangehaald worden. Daarbij kan er gezamenlijk opgetrokken worden bij belangrijke thema’s waarbij er speciale aandacht zal zijn voor digitalisering, duurzaamheid, logistiek en personeel. Ik kijk uit naar het moment om de leden te ontmoeten en de bij de andere verenigingen opgedane ervaringen mee te nemen om de activiteiten van de Koninklijke Staalfederatie concreet vorm te geven.’

Yorick Lieffering start per 1 oktober 2021. Het bureau van de Koninklijke Staalfederatie verhuist vervolgens per 1 januari 2022 naar FME.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *