Twee overnames voor Hoppenbrouwers Techniek

De werktuigbouwkundige technisch dienstverleners Van Wijk Installaties & Constructies uit Goedereede en Vroegh & Hobbel uit Oostvoorne gaan officieel verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. De vestigingen in Zuid-Holland zijn daarmee de zeventiende en de achttiende vestiging.

Twee overnames voor Hoppenbrouwers Techniek
Martin van Wijk (l) en Henny de Haas. (Foto: Hoppenbrouwers Techniek)

‘Deze integratie sluit goed aan op onze strategie en ambitie om te groeien naar landelijke dekking. Hierdoor kunnen we klanten in deze regio optimaal bedienen. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven’, vertelt Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek.

Martin van Wijk, eigenaar en directeur: ‘Van Wijk Installaties & Constructies en Vroegh & Hobbel zijn klaar voor de volgende fase. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf met alle technische disciplines onder één dak. We kunnen nu naast werktuigbouwkunde ook elektrotechniek aanbieden.’

Gevestigd familiebedrijf

Van Wijk Installaties en Constructies is een familiebedrijf dat sinds 1900 bestaat. Het is gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden, constructies en duurzame energie in de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatieprojecten. De werkzaamheden lopen uiteen van het installeren en onderhouden van cv’s, warmtepomp installaties, zonne-energie systemen rioleringen en sanitair. In 2018 is het installatiebedrijf Vroegh & Hobbel in Oostvoorne aangesloten bij Van Wijk. De bedrijven hebben een gezamenlijke omzet van elf miljoen euro en een personeelsbestand van vijftig vaste medewerkers.

Groeiambitie naar landelijke dekking

Hoppenbrouwers begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een moderne technisch dienstverlener met ruim 1500 medewerkers en het Predicaat Koninklijk. Hoppenbrouwers is ambitieus en wil groeien van 1500 medewerkers naar 2500 medewerkers, verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. Ondanks de coronacrisis blijft het bedrijf volop investeren in nieuwe medewerkers en het opleiden van huidige medewerkers. Ook als het gaat om investeren in ambitieuze ondernemers die aansluiting zoeken om te kunnen groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *