Prototyping-MNE wordt D2M

Industrialfairs, organisator van vijf Belgische technologiebeurzen, heeft samen met de powering partners Agoria en Howest Industrial Design Center, de handen in elkaar geslagen voor een volledige make-over van de netwerkbeurs Prototyping MNE.

Prototyping-MNE wordt D2M

Prototyping-MNE was anno 2020 de beurzencombi, die ontstond uit de beurzen Machineering Network Event (maaktechnologie) en Prototyping (industrial design en prototyping). 

De nieuwe naam, D2M, geeft alvast overduidelijk de missie van de beurs voor de maakindustrie van (over)morgen, in één duidelijke statement weer: Design to Manufacturing, of het aanbod van technologie, tools en oplossingen dat beantwoordt aan de innovatieve noden van alle divisies van het maakbedrijf – ongeacht de individuele expertise – om zo het groter geheel van de wendbare en slimme maakorganisatie te vormen. 

D2M wordt het netwerkevent waar zowel designers/productontwikkelaars als productie gerelateerde afdelingshoofden, een representatief Benelux aanbod vinden om alle puntjes tussen ontwerpen en maken te verbinden. 

D2M 2022 zal plaatsvinden op 21 & 22 september 2022 in Hal 4 van Kortrijk Xpo (België), telkens van 14 tot 21 uur, en wordt deze week gelanceerd naar de exposanten van de vorige editie van Prototyping-MNE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *