Projectactiviteiten Bosch Rexroth in de verkoop

Bosch Rexroth wil de projectactiviteiten (Large Projects) in Boxtel verkopen. Op de locatie werken ongeveer driehonderd medewerkers aan het ontwikkelen en produceren van cilinderproducten- en systemen.

Projectactiviteiten Bosch Rexroth in de verkoop

Het verwerven en realiseren van grote complexe projecten wordt niet langer gezien als kern-business voor Bosch Rexroth, dat zich met name richt op aandrijftechniek voor industriële en mobiele markten enerzijds en fabrieksautomatisering anderzijds. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat er voor de Large Project activiteiten – die gebaseerd zijn op sterke technische capaciteiten en specifieke knowhow – betere opties zijn voor een positieve ontwikkeling. Namelijk wanneer deze worden gevoerd onder het industriële eigendom van een bedrijf dat zich richt op het zakendoen in de wereld van projecten business’, zegt Steffen Haack, lid van de Raad van Bestuur van Bosch Rexroth verantwoordelijk voor engineeringactiviteiten en voor de divisie Industriële Hydraulica.

De personeelsvertegenwoordigers en medewerkers zijn geïnformeerd over de plannen om een ​​industriële investeerder te zoeken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *