Lees hier alles over Vraag en Aanbod archief

Veel Oranje op MTMS in Brussel

De tweede editie van MTMS/Machineering in Brussels Expo heeft 7.060 bezoekers uit de maakindustrie en machinebouw getrokken. Met 172 exposanten, in 2013 lag dit aantal op 153, schoot het initiatief van organisator Invent Media, meteen al goed uit de startblokken.

Meer...
In

1.637 bezoekers op eerste beursdag MTMS en Machineering 2015

Afgelopen woensdag 25 maart opende de tweede editie van MTMS/Machineering 2015 haar deuren in Paleis 5 van Brussels Expo. Menig bezoeker werd verrast door het ruime aanbod, volgens organisator Karl D’Haveloose.’Het aanbod van de beurs werd verruimd met exposanten en toeleveranciers uit de kunststoffentechnologie en nieuwe productietechnologie zoals Additive Manufacturing. In combinatie met de traditionele Student Day (enkel op woensdag) tikte het aantal bezoekers op 1.637 bezoekers af net voor sluiting’, vertelt D’Haveloose.

Meer...
In

Exposanten en bezoekers beurs MTMS op de foto

Nog tot en met vrijdag is Brussels Expo het middelpunt van de Belgische maakindustrie tijdens de beurs MTMS en Machineering. Op de eerste beursdag hebben de promotiedames van Vraag & Aanbod, gehuld in herkenbare rode overalls, foto’s gemaakt van standhouders en bezoekers met uiteraard de laatste editie van Vraag & Aanbod in hun handen. Bekijk de foto’s hieronder!

Meer...
In
Meer berichten