Ontdek Industrie Rijssen maakt jongeren enthousiast voor een baan in de techniek

Ontdek Industrie Rijssen is een samenwerking van drie bedrijven uit Rijssen: SVgroup, Voortman Steel Group en WEBO. Ze organiseren gezamenlijk een event om jongeren enthousiast te maken voor het werken in de sector Bouw en Techniek in de gemeente Rijssen-Holten. Tijdens dit event op donderdag 19 mei 2022 tussen 17.00 – 21.00 uur gaan de deelnemers één of meerdere bedrijven langs; proeven ze de sfeer en cultuur en kunnen ze zich oriënteren op de diverse vakgebieden.

Creativiteit, het oplossen van uitdagende vraagstukken en het toepassen van de nieuwste technologieën staan centraal. Denk hierbij aan digitalisering, robotisering, procesinnovatie en productiviteit, duurzaamheid, circulariteit, etc. Tijdens Ontdek Industrie Rijssen laten potentiële collega’s zien hoe zij hierop inspelen. Ze staan ook klaar om vragen te beantwoorden.

Stage lopen of afstuderen?

Voor wie een opleiding gerelateerd aan Bouw en Techniek volgt en op zoek is naar een uitdagende (afstudeer)stage, bieden de deelnemende bedrijven van Ontdek Industrie Rijssen het gehele jaar door stages aan die aansluiten bij de verschillende opleidingen. Er is een goodiebag voor deelnemers die bij al de drie deelnemende bedrijven een kijkje neemt.

Geïnteresseerden kunnen vast kennismaken met Ontdek Industrie Rijssen via de sociale-mediakanalen of via www.ontdekindustrierijssen.nl.

Aansluiten

Wie met zijn bedrijf in de toekomst wil aansluiten bij Ontdek Industrie kan contact opnemen via info@ontdekindustrierijssen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *