Nieuwe beurs LightCon parallel aan Hannover Messe

Hannover Messe wordt dit jaar gecombineerd met LightCon, een nieuw evenement dat gericht is op lichtgewicht bouwmaterialen en -constructies. De beursorganisaties zien genoeg synergiën tussen beide evenementen waardoor een combinatie logisch is. Hannover Messe werd onlangs uitgesteld van april naar begin juni.

Dit jaar kent de LightConbeurs, die eigenlijk vorig jaar had moeten doorgaan, maar wegens corona werd afgelast, haar première op 1 en 2 juni in het Hannover Exhibition Center. De beurs die gericht is op de sector van lichtgewicht bouwmaterialen en aanverwante technieken, vindt parallel plaats aan Hannover Messe, ’s werelds belangrijkste industriële handelsbeurs van 30 mei tot 2 juni.

Er wordt gewerkt aan een combinatieticket, waarmee de beursorganisaties inspelen op de synergiën tussen beide evenementen. LightCon-bezoekers krijgen met hun beursticket toegang tot de industriële vakbeurs. Op de LightCon kunnen bezoekers van de Hannover Messe dan weer meer te weten komen over kosteneffectiviteit en de multi-materiaalbenadering van lichtgewicht constructies.

Als eerste internationale lichtgewicht constructieplatform presenteert LightCon hybride en duurzame lichtgewicht constructieoplossingen voor allehande technologieën en materialen. Zowel materiaal, proces, functie en design komen aan bod op de beurs die is gericht op alle gebruikerssectoren van lichtgewicht bouwen.

Meer informatie vindt u op de website van LightCon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *