Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2022

Digitalisering en duurzaamheid zijn de centrale thema’s op de Hannover Messe 2022, die naar verwachting weer in fysieke vorm plaats zal vinden. Op de vakbeurs voor industriële technologie zal ook een Nederlands paviljoen aanwezig zijn.

Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2022
Foto: RVO

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de HTSM technologiesector die hun netwerk willen uitbreiden of juist van plan zijn om voor het eerst de Duitse markt te betreden en op zoek zijn naar nieuwe zakenpartners in Duitsland. Als exposant kunnen zij deelnemen aan het Nederlandse paviljoen in hal 8: automation, motion and drives. Bij voldoende belangstelling wordt ook een paviljoen ingericht in hal 4: engineered parts and solutions.

FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en RVO organiseren gezamelijk een online informatiebijeenkomst over deelname aan de Hannover Messe op 16 december van 16 tot 17.30 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan via FME of de Koninklijke Metaalunie.

De aanmelding voor deelname aan het Nederlandse paviljoen als exposant op de Hannover Messe verloopt via de brancheorganisaties. De uiterste aanmelddatum is 31 januari 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *