Maintenance NEXT verplaatst naar januari 2022

Vanwege de aanhoudende onzekerheid heeft de organisatie van Maintenance NEXT besloten om de vakbeurs te verplaatsen van 14 t/m 16 juni 2021 naar 25 t/m 27 januari 2022.

Maintenance NEXT verplaatst naar januari 2022
Foto: Maintenance NEXT

Het internationale congres EuroMaintenance wordt verdaagd vanwege de verwachte beperkte reisbereidheid van de internationale doelgroep. De optie wordt besproken om samen met de NVDO en EFNMS weer op te trekken naar de vervolgeditie in april 2023.

Met de huidige regelgeving is er nog te weinig perspectief om alle organisatieknopen door te hakken. ‘In het nieuwe jaar zal er veel veranderd zijn. De vaccinatie campagne zal bijvoorbeeld afgerond zijn waardoor beurzen en evenementen tegen die tijd weer soepel verlopen. Met het oog op alle waardevolle ontmoetingen en het maken van nieuwe contacten is het voor iedereen van belang dat de beurs in volle glorie op locatie kan plaatsvinden,’ legt Pieter Bas Dujardin, Manager Exhibitions bij Rotterdam Ahoy, uit. ‘Uiteraard is de beslissing in overleg met sponsors, exposanten en andere  stakeholders genomen. Het is mooi om te zien dat we allemaal hetzelfde doel hebben en een succesvolle volwaardige editie willen neerzetten. De industrie kijkt er ontzettend naar uit elkaar weer face-to-face te ontmoeten, en als één van de eerste industriële beurzen in het nieuwe jaar gaan wij dit ontmoetingsmoment faciliteren. We verwachten daarom dat de vakbeurs drukbezocht zal worden.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *