Lastechniek nieuwe uitgave bij MYbusinessmedia

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Uitgever MYbusinessmedia Holding bv, MBM, gevestigd in Deventer, heeft een nieuwe uitgave in haar portfolio. Lastechniek wordt vanaf 1 januari 2022 door MBM uitgegeven. MBM geeft titels uit die zijn gericht op business to business in de industrie en engineering. Bekende titels zijn Vraag&Aanbod, Aandrijven en Besturen, Kunststof en Rubber en Metaal + Techniek. Deze laatste wordt gemaakt in opdracht van Koninklijke Metaalunie.

‘En nu gaan we in opdracht van en in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Lastechniek, NIL, en in samenwerking met het Belgisch Instituut voor Lastechniek, BIL, ook de inhoud van Lastechniek voor de lezers en alle geïnteresseerden in lastechniek, of beter gezegd verbindingstechniek, verzorgen. Met een nieuwe, frisse vormgeving gaan we de actuele zaken omtrent alles wat maar met lastechniek c.q. verbindingstechniek te maken heeft, belichten. Dat doen we met een enthousiast redactieteam en diverse freelancers’, aldus Arjan Stoeten, directeur.

‘Samen met het NIL en het BIL gaan we er voor zorgen dat de leden en lezers van deze uitgave op de hoogte blijven van de essentiële zaken voor nu en voor de toekomst.’ Voor vragen, tips, nieuws en productinformatie is de redactie te bereiken op het emailadres: lastechniek@mybusinessmedia.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (3)