Jury Metaalunie Smart Manufacturing Award bekend gemaakt

Koninklijke Metaalunie heeft de jury voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award bekend gemaakt. Onder leiding van juryvoorzitter Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, kiest de jury het mkb-metaalbedrijf dat zich onderscheidt door slagvaardig te reageren op alle nieuwe ontwikkelingen die op de maakindustrie afkomen.

Jury Metaalunie Smart Manufacturing Award bekend gemaakt

Naast Vonhof bestaat de jury uit Rolf Elling, hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, Paul d’Hond, innovatie-expert, adviseur en inspirator voor ondernemers, Mireille Kaptein, Zakenvrouw 2019 en Algemeen Directeur van familiebedrijf Kaptein en Alex Ooms, Managing Director bij Koninklijke Otolift Trapliften, winnaar van de Smart Manufacturing Award 2019.

De Metaalunie Smart Manufacturing Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat de afgelopen jaren door ‘Slim produceren’ nieuwe kansen heeft verzilverd. In een tijd als deze een extra uitdaging. De Award-winnaar is daarmee ook een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven uit de branche en ontvangt naast de Award een bedrag van vijfduizend euro. In december zal de jury beslissen welke mkb-metaalbedrijven zich districtswinnaar mogen noemen. Uit deze districtswinnaars kiest de jury volgend jaar de landelijke winnaar. Bedrijven kunnen zich nog steeds via www.metaalunieaward.nl aanmelden voor deelname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *