Inspiratiecentrum Smart Industry in Eindhoven

Smart Industry is een van de belangrijkste pijlers voor de toekomst van industriële bedrijven. In Eindhoven opent Technische Unie een 450 vierkante meter groot inspiratiecentrum over dit actuele onderwerp.

Inspiratiecentrum Smart Industry in Eindhoven

Om concurrerend te zijn en te blijven, maken steeds meer industriële bedrijven de stap naar slimme technieken en slimme fabrieken. Wat daar allemaal bij komt kijken, laat Technische Unie zien in het nieuwe Inspiratiecentrum. Samen met leveranciers geven zij aan wat de mogelijkheden zijn met Smart Industry en hoe dit in de praktijk toe te passen is.

Het Inspiratiecentrum Smart Industry beslaat een breed spectrum, van digital twins en cobots tot Augmented Reality. Via een 360 graden-projectie worden bezoekers meegenomen langs de geschiedenis van de industrie en de vier industriële revoluties. Zestien verschillende leveranciers, waaronder ABB, Omron, Rittal, Siemens en Ubel, laten hun oplossingen zien. In de toekomst worden er ook trainingen aangeboden in het nieuwe centrum. Ook is het centrum te gebruiken als ontmoetings- of werkplek voor relaties van Technische Unie.

Het inspiratiecentrum opent half januari 2021. Meer informatie is halverwege december te vinden op industrie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *