Fuji FRENIC-Mini C2 Freq.regelaar

Foto van: Marktplaats Redactie
Geplaatst door Marktplaats Redactie

Merk: Fuji ElectricModel/Type: FRENIC-Mini C2Nieuw/Gebruikt: nieuwDatum:7 oktober 2019 Fuji FRENIC-Mini C2 frequentieregelaars zijn universele, compacte regelaars met een vermogen van 0,1 tot 15 kW

Merk: Fuji Electric
Model/Type: FRENIC-Mini C2
Nieuw/Gebruikt: nieuw
Datum:7 oktober 2019

Fuji FRENIC-Mini C2 Freq.regelaar - Aandrijftechniek Hartholt

Fuji FRENIC-Mini C2 frequentieregelaars zijn universele, compacte regelaars met een vermogen van 0,1 tot 15 kW en een regelbereik van 0-400Hz met ingebouwd EMC filter.

De C2 is de opvolger van de succesvolle FRENIC Mini C1 regelaar en is ondanks een uitgebreidere functionaliteit toch volledig uitwisselbaar met zijn voorganger de C1.

Toegevoegde functionaliteit t.o.v. de C1:
– Grotere vermogensrange.
– Standaard RS485 communicatiepoort.
– Aansturing van de motorrem vanuit de frequentieregelaar.
– Instelling van parameters voor 2 motoren.
– Uitschakeloptie van de koelventilator.

Communicatie met de C2 kan vanaf de PC gedaan worden met Modbus-RTU protocol. PC wordt dan m.b.v. keypad TP-E1U of Modbus RS-485 converter op de RS-485 communicatiepoort van de regelaar aangesloten.

Aansturing van de regelaar kan zowel handmatig als met een analoog of digitaal signaal plaatsvinden, maar ook is bijvoorbeeld een directe regeling van temperatuur, druk e.d. mogelijk d.m.v. de standaard ingebouwde PID regeling.

Toepassing voor o.a. transportbanden, pompen, ventilatoren, verpakkingsmachines, hijswerktuigen, fitness apparatuur, doseerschroeven, etc.

Vermogensrange: 1 fase   230Vac – 0,1….2,2kW
                           3 fasen 400Vac – 0,4…..15kW

Aandrijftechniek Hartholt kan u, als servicepunt van Fuji Electric, niet alleen van dienst zijn met de levering van deze frequentieregelaars maar natuurlijk ook de nodige ondersteuning verlenen bij het in bedrijf nemen.

Graag adviseren wij u bij de selectie van de juiste reglaar voor uw toepassing.

Uw probleem……onze oplossing……dat werkt !  Telefoon:0529-431200