Frenic Mega G1 Frequentieregelaar

Foto van: Marktplaats Redactie
Geplaatst door Marktplaats Redactie

Merk:Fuji ElectricModel/Type: Fuji Frenic Mega G1Nieuw/Gebruikt: nieuwDatum:7 oktober 2019 De Fuji Frenic Mega G1 is een driefase frequentieregelaar met een ingebouwd EMC filter en

Merk:Fuji Electric
Model/Type: Fuji Frenic Mega G1
Nieuw/Gebruikt: nieuw
Datum:7 oktober 2019

Frenic Mega G1 Frequentieregelaar - Aandrijftechniek Hartholt

De Fuji Frenic Mega G1 is een driefase frequentieregelaar met een ingebouwd EMC filter en een regelbereik tot 500Hz in de vermogensrange 0,4 tot 630kW. De Mega heeft vanaf een frequentie van ~0,3Hz al een hoog startkoppel van 200%.

De regelaar is secundair volledig kortsluitvast, zowel tussen de fasen als tussen fase en aarde. Mede door de snelle reactietijd is in een close-loop regeling de regelaar uitermate geschikt voor positionering.

Het bedieningspaneel is afneembaar zodat aansturing en uitlezing van de regelaar op afstand mogelijk is. Tevens is er een uitgebreid multifunctioneel display met tekstscherm beschikbaar. Het basis bedieningspaneel is standaard voorzien van een USB poort. Regelaar is voor zien van een RJ54 connector voor RS485 communicatie en d.m.v. optiekaarten is is communicatie met diverse bus-systemen mogelijk.

Aansturing van de regelaar kan zowel handmatig als met een analoog of digitaal signaal plaats vinden, maar ook is bijvoorbeeld een directe regeling van temperatuur, druk e.d. mogelijk d.m.v. de standaard ingebouwde PID regeling.

Toepassing voor aansturing van  o.a.: machineaandrijving, transportbanden, extruders, walsen, mixers ……………

Ga voor meer informatie naar www.aanha.nl of bel:  Telefoon:0529-431200