Fraai nieuw pand voor Hoffmann Nederland

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

De Hoffmann Group Nederland heeft afgelopen vrijdag, 15 oktober, het nieuwe onderkomen op industrieterrein De Veldkamp in Borne officieel geopend. Het fraaie nieuwe pand telt een oppervlakte van vijfduizend vierkante meter. Drie lagen met elk een oppervlakte van meer dan duizend vierkante meter en een terrein van tweeduizend vierkante meter.

Fraai nieuw pand voor Hoffmann Nederland
V.l.n.r.: Burgemeester Jan Pierik van Borne, Henry Blom, algemeen directeur Hoffmann Nederland en Robert Impler, vice president Hoffmann Group, openen het nieuwe pand officieel met het doorknippen van het lint. (Foto: Rolf Elling)

Het nieuwe pand is een energieneutraal gebouw en wordt enerzijds verwarmd dan wel gekoeld met aardwarmte en als de vraag er is, aangevuld met de energie die wordt opgewekt met zonnepanelen. Daarnaast is het pand gelegen nabij de snelwegen A1 en A35 en biedt het een goede ontsluiting. De totale bouwkosten en inrichting slokten zo’n zes miljoen euro op. 

Binnenkort is in Vraag&Aanbod een interview te lezen met algemeen directeur Henry Blom over de ontwikkelingen en noviteiten binnen Hoffmann.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *