FME gaat NEVAT benchmark verzorgen

FME gaat vanaf 1 januari 2022 de NEVAT Benchmark verzorgen. FME ondersteunt haar partnerbranches vanuit verschillende expertisegebieden, waaronder Market & Data Analytics. Deze stap is een logisch vervolg op het strategische partnerschip tussen NEVAT en FME.

FME gaat NEVAT benchmark verzorgen

Voor NEVAT heeft het FME Market & Data Analytics team (M&DA) een modulair systeem voor ogen. Oftewel de Benchmark 3.0. Dat wil zeggen dat de huidige NEVAT Benchmark en Business coaching blijven bestaan maar in kleinere delen wordt opgeknipt. Op deze wijze kunnen deelnemers zich focussen op de modules die voor hun van meerwaarde zijn. Dit vereenvoudigt (en bevordert dus) deelname aan de benchmark en stelt FME in staat om met nieuwe modules de benchmark ook open te stellen voor FME leden en andere partnerbranches. Zo kunnen NEVAT-lidbedrijven zich straks niet alleen met andere NEVAT-leden vergelijken, maar ook met andere relevante (maak)bedrijven.

In 2021 zal het M&DA de benchmark verder ontwikkelen. De lancering staat gepland tijdens het gezamenlijke ketenevent Nederland Maakt op 11 november in Veenendaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *