Fastener Fair Stuttgart uitgesteld

De negende editie van Fastener Fair Stuttgart, de internationale beurs voor de bevestigingsmiddelen- en bevestigingsindustrie is uitgesteld en zal plaatsvinden van 21-23 maart 2023.

Fastener Fair Stuttgart uitgesteld

Oorspronkelijk zou de beurs plaatsvinden van 9 tot 11 november van dit jaar. Deze beslissing om de beurs te verschuiven werd genomen omwille van de aanhoudende pandemie en na gesprekken met exposanten en partners tijdens de voorbije weken en maanden.

Liljana Goszdziewski, Portfolio Director van Fastener Fair Stuttgart gaf namens Mack-Brooks Exhibitions commentaar op de aankondiging: ‘Na onze beslissing om Fastener Fair Stuttgart uit te stellen, zijn we blij dat we ons gebruikelijke evenement slot in het voorjaar van 2023 kunnen aanbieden. Deze vroege aankondiging zal planningszekerheid bieden voor alle deelnemers, en het zal ervoor zorgen dat het evenement zijn cruciale rol kan blijven spelen in het samenbrengen van de wereldwijde bevestigingsmiddelen- en bevestigingsindustrie in 2023.’

In de tussentijd zal Mack-Brooks Exhibitions het nieuwe digitale evenement, Fastener Fair Connect aanbieden, waardoor de internationale bevestigings- en bevestigingsgemeenschap zich kan verzamelen in een speciale online marktplaats, die een online showcase en extra netwerkmogelijkheden zal bieden voor de hele industrie. Op 17 en 18 november 2021 zal deze internationale bevestigingsbeurs alle wereldwijde Fastener Fair-merken verenigen, waaronder Duitsland, Italië, Mexico, de VS en India.

Fastener Fair Connect zal een opmars zijn naar een reeks roadshow-evenementen, gepland voor 2022, die professionals uit de bevestigings- en bevestigingsbranche kansen zullen bieden om elkaar te ontmoeten en verbonden te blijven met de industrie. Fastener Fair Italy, reeds gepland van 30 november – 1 december 2022, zal een van de evenementen in de reeks zijn. Gedetailleerde informatie over data en locaties zal te zijner tijd worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *