Event over duurzame oplossingen voor de oppervlaktebehandeling

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Hoe transformeert de oppervlaktebehandelende industrie naar duurzaam ondernemerschap? Deze vraag en nog veel meer vragen zullen beantwoord worden tijdens een hybride kennis- en netwerkevent van Vereniging ION en VOM. Doordat zij vooruitdenken en de leden (en oppervlaktebehandelende industrie) zoveel mogelijk willen voorzien van praktische en concrete informatie, hebben zij de handen in een geslagen met dit gezamenlijke event dat op 7 oktober zal plaatsvinden.

Het event wordt de verzamelplaats van kennis- en ondernemerschap om onder andere de klimaatdoelstellingen te bereiken. Geen commerciële verhalen maar echte cases en oplossingen – klein of groot – die winst kunnen opleveren op elk niveau van het bedrijfsproces.

Op 7 oktober zal het kennis- en netwerkevent “Lets’s Go Sustainable Together!” plaatsvinden op drie locaties (Nederland en België) en per locatie is er een stream aanwezig, hierdoor is het mogelijk om ook deel te nemen met de presentaties van de andere locaties. De locaties: Safari Meeting Centre in Burgers’ Zoo in Arnhem (NL), Renson Exit5 in Waregem (BE) en Xpand in Paal Beringen. (BE). Verder informatie is te vinden via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *