Cellro plant nieuwe vestiging in Duitsland

Cellro opent vanaf medio december een nieuwe vestiging in Brackenheim, Duitsland. Het team in de Duitse vestiging gaat opereren als een satelliet van het hoofdkantoor in Veenendaal. Het pand in Brackenheim biedt naast kantoorruimte ook een showroom, waar de nieuwste robotcellen worden gedemonstreerd.

Cellro plant nieuwe vestiging in Duitsland
Foto: Cellro

Voor de nieuwe vestiging trekt Cellro Duitse professionals aan. Mensen die lokale klanten kunnen ondersteunen van advies tot en met implementatie: verkopers, servicetechnici en softwareontwikkelaars. Zij kunnen klantspecifieke machineconfiguraties realiseren, berekend op de meest complexe orderstromen. Dankzij het modulaire design van de robotcellen kan het Duitse team dit grotendeels met standaardoplossingen realiseren, ondersteund door de specialisten op het hoofdkantoor.

Cellro ziet Duitsland als hun ‘tweede thuisland’. De immense metaalindustrie in het land gaat langzaam maar zeker naar een nieuwe fase. Hypermoderne technologie verovert ook hier de traditionele verspanende bedrijven. Zoals Cellro het zelf zegt: ‘Als het aan ons ligt, is in Duitsland de toekomst begonnen’.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *