Blog Rolf Elling: ‘We gaan het weer doen’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

De tweede editie van de virtuele beurs Midden in de Maak staat gepland. Vol enthousiasme is het team binnen onze uitgeverij MYbusinessmedia hiermee aan de slag.

Blog Rolf Elling
Rolf Elling

Van 21 tot en met 25 juni 2021 gaat deze virtuele beurs plaatsvinden. Met standhouders, met seminars en met… Dit ligt uiteraard ook aan de deelnemende bedrijven. Zij kunnen zelf inhoud geven aan de virtuele beurs.

Bij de opening van de eerste editie verwachte Fried Kaanen, voorzitter Koninklijke Metaalunie, al dat deze beurs een vervolg zou gaan krijgen. Hij ziet het als een goede aanvulling op de fysieke beurzen en evenementen. En dat gaat dus nu, met de tweede editie, ook daadwerkelijk gebeuren.

Het is zonde dat bedrijven hun diensten en producten in deze periode niet kunnen delen met een breder publiek. Met deze virtuele gelegenheid kan het nu wel. Uiteraard is het niet hetzelfde als een fysiek evenement, maar wellicht kunnen we elkaar in het laatste kwartaal van dit jaar wel weer ‘live’ treffen. Dat zo mooi zijn. Met de Nederlandse Metaaldagen en de Kunststoffenbeurs live in de Brabanthallen. Het is iets om naar uit te kijken.

En ik ben er in ieder geval klaar voor. Maar voor het zover is, moeten we het nog doen met het virtuele. Kijk op de website www.middenindemaak.nl voor alle mogelijkheden.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *