Blog Rolf Elling: ‘Smart, smarter, smartst’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Het is een bijna jaarlijks terugkerend feestje – 2020 is er geen award uitgereikt – voor de Nederlandse maakindustrie. Zo mag je het toch wel noemen, de Smart  Manufacturing Award van de Koninklijke Metaalunie. En ieder lid kan meedoen.

Blog Rolf Elling
Hoofdredacteur Rolf Elling

De winnaars van de afgelopen edities, zijn er in ieder geval van overtuigd. Het geeft je bedrijf een boost. Veel aandacht, vooral in de uitgaven die de maakindustrie beschrijven. En dit jaar, de uitreiking vindt plaats in 2021, met een juryvoorzitter die het Nederlandse mkb kent als geen ander. Jacco Vonhoff, voorzitter MKB-Nederland, is hiervoor aangesteld. 

Maar goed de jury is van minder belang. Waar het om gaat is dat bedrijven die smart bezig zijn. Deze award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat de afgelopen jaren door ‘Slim produceren’ nieuwe kansen heeft verzilverd. En zeker in een tijd als deze een extra uitdaging. De Award-winnaar is daarmee ook een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven uit de branche en ontvangt naast de Award een bedrag van 5.000, euro. In december beslist de deskundige jury welke mkb-metaalbedrijven zich districtswinnaar mogen noemen.

Bedrijven kunnen zich nog steeds via www.metaalunieaward.nl aanmelden voor deelname. Ik zou zeggen: doen.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *