Blog Rolf Elling: ‘Drieluik in de hallen’

Voor zover bij mij bekend, gaat er zich toch wel iets unieks afspelen in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Ik kan mij in ieder geval niet herinneren dat ik daar een drieluik van drie verschillende beurzen die gelijktijdig worden gehouden, heb meegemaakt. En ook nog interessant zijn voor vrijwel de gehele Nederlandse en Belgische maakindustrie.

Rolf Elling

Uiteraard heb ik het over de Nederlandse Metaaldagen, de Kunststoffenbeurs en Materials+Eurofinish+Surface. Het is een drieluik waar je U tegen zegt.

Twee dagen duren de Kunststoffenbeurs en de Materials+Eurofinisch+Surface en voor de Nederlandse Metaaldagen zijn drie dagen uitgetrokken. Dus in totaal zeven dagen beurs. En dat wordt volgens mij niet alleen genieten (omdat het weer mogelijk is) maar ook volop informatie inwinnen, kijken, zien, voelen en ruiken aan allerlei noviteiten en innovaties.

Bovendien heeft elke beurs een prima en interessant lezingen/discussieprogramma waar een ieder die er behoefte aan heeft, nuttige informatie kan ontvangen.

Tussen de vele standhouders, kunt u ook de stands vinden van Vraag&Aanbod. We staan zowel op de Kunststoffenbeurs als op de Nederlandse Metaaldagen. Bovendien hebben we ‘wat leuks’ op de stand. Ook dat geldt voor beide evenementen. Nieuwsgierig, kom dan maar even langs.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *