Blog Rolf Elling: ‘Contract weer verlengd’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

We gaan weer door met onze rubriek De Specialist. Vooral ingevuld door Paul Hartgers (specialist bij PKM) in nauwe samenwerking met de redactie uiteraard. Hierover hebben we recent een meeting gehad en we hebben de onderwerpen voor deze specialistische pagina’s weer bepaald. En dat zijn er weer boeiende en interessante items geworden.

Blog Rolf Elling: 'Contract weer verlengd'
Rolf Elling

Uit de reacties blijkt dat dit een zeer geliefde rubriek is in onze uitgave en op onze website. De reacties zijn over het algemeen positief en ook komt er feedback van ondernemers die meer informatie willen of aanvullende vragen hebben over het behandelde onderwerp. Deze worden dan ook weer netjes door onze specialist afgehandeld. Kijk, en daar doen we het voor. Ondernemers in de maakindustrie ondersteunen  en inzicht bieden in de zaken de spelen in de maak. Midden in de maak dus.

De onderwerpen die de komende maanden aan bod komen en uitgebreid worden belicht, zijn wederom divers. Voor iedereen wat wils dus. Het gaat bijvoorbeeld over het kiezen van de juiste machine en dan vooral wordt de capaciteit hierbij uitgelicht. Maar ook gaan we in op de kracht van lijmverbindingen, gereedschapswissel en zullen er diverse praktijkcases worden beschreven. Iets om zeker naar uit te kijken, immers ervaringen uit de praktijk zijn eenvoudig te meten en te vergelijken binnen andere organisaties.

Doet u er uw voordeel mee.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *