Blog Rolf Elling: ‘Blijf in het nieuws’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Het is helaas nog niet voorbij. Niemand weet het en niemand kan voorspellen hoe de nabije toekomst er uit gaat zien. COVID-19 treft iedereen, niemand uitgezonderd.

Blog Rolf Elling: 'Blijf in het nieuws'
Hoofdredacteur Rolf Elling

Kijkend naar de Nederlandse maakindustrie is het van het grootste belang dat je als bedrijf zichtbaar blijft. Dat doen bedrijven natuurlijk met hun eigen websites, maar hierbij trek je uiteraard maar een redelijk beperkt publiek.

Het is daarom van belang dit uit te breiden. En dat kan uiteraard. Daar kunnen wij ondernemers bij ondersteunen. Niet alleen in deze papieren uitgave, maar zeker ook online. Dat is ons werk en het verbreedt het kijkveld van uw bedrijf. Met andere woorden, meer ogen richten zich nu, tijdens deze pandemie, op de vakmedia en volgen onze website.

Fysiek contact is nu even simpelweg een stuk lastiger geworden. Dus moeten we met zijn allen het beste er maar van maken. In ieder geval houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in de maakmarkten en alles wat hiermee samenhangt. En gelukkig blijkt dat dit wordt gewaardeerd.

Dat zien we bijvoorbeeld terug in de cijfers en de reacties via de mailboxen en de nieuwsbrieven.

Maar ook in de reacties van deelnemende standhouders aan de door ons georganiseerde virtuele beurs Midden in de Maak. Na een inventarisatie is gebleken dat het merendeel het een goed concept vond. Een aantal standhouders heeft diverse vervolgafspraken kunnen maken. Wel is de beurs een beetje saai, en haalt het niet bij een fysieke beurs. Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.

In ieder geval proberen we met alle middelen die we tot onze beschikking hebben onze doelgroepen, op elk niveau, zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *