Blog Rolf Elling: ‘Beter, beter en weer live’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Het gaat nu wel echt de goede kant op. Het Duitse VDW noemt het zelfs een ommekeer. En dat is goed nieuws ook voor de Nederlandse maakindustrie. Want zoals u weet, doen we als maakindustrie veel zaken met Duitsland.

Blog Rolf Elling
Rolf Elling

Ook is er zicht op dat fysieke beurzen weer mogen worden gehouden. In België mag dit zelfs al vanaf 30 juli. In ons land is hierover nog geen besluit genomen, maar de verwachting is in ieder geval dat de najaarsevenementen allen fysiek doorgang kunnen gaan vinden.

En dat is natuurlijk goed nieuws. Ook lijken we met zijn allen het online gebeuren een beetje moe. Dat hebben we gemerkt en daarom ook besloten om de virtuele beurs Midden in de Maak te annuleren. De behoefte hieraan is niet spectaculair en met het vooruitzicht om elkaar weer live te ontmoeten, lopen bedrijven hiervoor niet meer zo warm.

Dat is best wel jammer, maar ik kan mij er ook wel iets bij voorstellen. Want laten we eerlijk zijn, niets is mooier dan elkaar en de producten en ontwikkelingen live te ontmoeten en te aanschouwen.

Mocht er toch nog een kink in de kabel komen – je weet het immers maar nooit – hebben we het virtuele nog achter de hand. Als second best zeg maar.

Vooralsnog ga ik daar maar even niet van uit, aangezien het de goede kant op gaat met de neerwaartse aantallen coronabesmettingen.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *