Hoe doet uw bedrijf het in vergelijking met andere bedrijven?

Hoe gezond is mijn bedrijf? Een vraag die veel ondernemers zich regelmatig stellen. Zeker na de afgelopen crisis, die grote gaten heeft geslagen in diverse branches.

Het is voor elke ondernemer van groot belang te weten of zijn bedrijf nog gezond is. Dat gaat verder dan alleen tevreden klanten, maar ook of het bedrijf in staat is voldoende personeel aan te trekken en te behouden, of het nieuwe technologie inzet als dat nodig is en dat men voorbereid is op veranderingen in de markt. Dat is best lastig, want wie kent de toekomst.  

Snel inzicht

Daarom heeft PKM voor Vraag en Aanbod-lezers een quickscan ontwikkeld, die snel inzicht geeft in de gezondheid van een bedrijf. Daarnaast laat het u als ondernemer zien of u actie moet ondernemen en waar verbetermogelijkheden zijn.

Doe hier de test

Wij vragen u om aan het eind van de scan een e-mailadres en een gebruikersnaam op te geven. Dat is nodig om de uitslag van de quickscan naar uw e-mailadres te kunnen sturen. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt, dan het versturen van de resultaten. De resultaten zijn enkel voor uw eigen gebruik.

PKM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *