Blog Rolf Elling: Boordevolle agenda

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Met de TechniShow en ESEF Maakindustrie net achter de rug, hebben we op dit moment alwéér twee beurzen achter de kiezen, de AMB in Stuttgart (13 tot en met 17 september) en de Kunststoffenbeurs in Den Bosch.

En daar houdt het nog niet mee op. Metavak in combinatie met Welding Week 4, 5, en 6 oktober in Gorinchem, en Euroblech (25 – 28 oktober, Duitsland, Hannover) zijn de komende evenementen voor de maakindustrie. En dan hebben we nog de Staalbouwdag op 4 oktober.

Kortom, het beurzen- en evenementen geweld is weer volop draaiende. En als je een beetje een allround maakbedrijf hebt – bijvoorbeeld metaal en kunststof – zul je toch keuzes moeten maken waar en wat je wilt en kunt gaan bezoeken. Een goede voorbereiding kan hierbij helpen. Heel gericht een beurs bezoeken, scheelt veel tijd en je krijgt de informatie die je wilt hebben.

Maar goed, met Vraag&Aanbod proberen we onze lezers van alle evenemeten en beurzen op de hoogte te houden. Ook wij moeten wel eens keuzes maken, maar proberen toch zoveel mogelijk events te bezoeken en relevante informatie met onze doelgroepen te delen.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *