Versnelde opleiding CNC-verspaner in Zuid-Nederland

Wegens succes in Oost-Nederland heeft opleider STODT Toekomsttechniek besloten de eenjarige BBL3-opleiding tot CNC-verspaner eveneens te gaan aanbieden in het zuiden des lands. Met ingang van september 2017 kunnen gegadigden ook in regio Eindhoven terecht om zich versneld te laten opleiden of omscholen tot CNC-draaier of CNC-frezer.

Het unieke van de ‘Sprint-BBL’ van STODT is dat de nominale opleidingsduur van drie jaar wordt gereduceerd tot slechts één jaar – mits de leerling voldoet aan het profiel. Na een uitgebreide intake leert de deelnemer in een voorschakeltraject van tien weken de basisprincipes van het vak. Daarna volgt de daadwerkelijke Spint-BBL, onder intensieve en deskundige begeleiding.

Aantrekkelijk voor bedrijven

De korte studietijd maakt de opleiding aantrekkelijk voor bedrijven die bestaande medewerkers willen laten omscholen. Door samenwerking met uitzendorganisatie Randstad Techniek kan STODT bedrijven ook gemotiveerde nieuwe medewerkers aanbieden die direct met de opleiding beginnen. Bij deze laatstgenoemde variant zijn er vanuit het sectorplan veel bijdragen mogelijk, waardoor de opleiding zelfs tot 100 procent kan worden vergoed.

www.stodt.nl