zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Robotiseert u al?

 

Vraag&Aanbod duikt dieper in het thema robotisering. Welke oplossingen biedt automatisering met robots en waar begin je? Zeker voor het mkb-metaal levert robotiseren veel voordelen op. Hieronder vind u het nieuwste online magazine dat u nieuwe inzichten verschaft in:

 

- Robotisering, hoe pak ik dat aan? Een stappenplan van Paul Hartgers

- Robotiseren in de praktijk: Hoe doet Hoekman Roestvrijstaal dat?

- Wanneer automatiseer je een draaimachine?

- En meer.. Lees nu het magazine online. Klik hieronder op de cover om het magazine te lezen. 

 

cover 

Wilt u nog meer weten over robotiseren? Hieronder vind u het eerste online magazine over robotisering waarin u leest over de ervaringsverhalen van Peter en Jurek  van Volker Staal Funderingen. Hoe hebben zij robotiseren aangepakt? En wat voor voordelen levert robotiseren voor hen op? Klik hieronder op de cover om het magazine te lezen.

 

cover robotisering website 

 

 

 
 
 

Deel uw mening met ons

Wat vond u van het ervaringsverhaal van Gert Hoekman? Gaat u aan de slag met het stappenplan van Paul Hartgers? Of heeft u zelf al ervaring met robotiseren en wilt u daar over vertellen?

 

We horen graag wat u van het online magazine over robotiseren vindt. Stuur een tweet naar @vraagenaanbod of mail de redactie Vraag&Aanbod .

 
 

Maak kennis met Gert Hoekman

"Investeer eerst je euro's in een goed plan voor robotautomatisering en dan pas in een robotinstallatie die past bij je bedrijf." 

Gert Hoekman, Technisch directeur, Hoekman Roestvrijstaal.

 

gert 

Wilt u ook weten hoe ze robotisering aanpakken bij Hoekman Roestvrijstaal? U leest het in het nieuwste online magazine. Lees hier het ervaringsverhaal van Gert Hoekman.