Reportage: Boers Techniek

Boers Techniek heeft ver gevorderde plannen voor een bedrijfsverzamelgebouw voor techniekbedrijven. Zo groeit het bedrijf en verzamelt het klanten en toeleveranciers om zich heen. ‘Door samen te werken word je samen sterker’, zegt directeur/eigenaar Paul Boers.

Boers Techniek bv in Elst is een vakgedreven metaalverwerkend bedrijf dat graag klantspecifieke projecten realiseert. Het levert voornamelijk maatwerk en meedenken staat hoog in het vaandel. Tot de klantengroep behoren bedrijven uit de schuimindustrie, voedingsmiddelenindustrie en de chemische industrie. Ook levert Boers Techniek producten aan de grafische, verwerkende industrie en aan kunstenaars. Door de nauwe samenwerking met ingenieursbureau Luuk Oostijen Mechanical Engineering, realiseren zij veel totaalprojecten. ‘We maken wat u bedenkt’, stelt Boers dan ook.

Export

In 2000 startte Boers de huidige onderneming na een jarenlang dienstverband als hoofd technische dienst bij Recticel, een producent van polyurethaanschuim. Tot 2006 werkte hij als zelfstandige technisch dienstverlener voor klanten, bij grote projecten huurde hij mensen in. In 2006 professionaliseerde hij de uitstraling van zijn bedrijf door het metaalbedrijf Van Aggelen en Berendonk over te nemen met de vier medewerkers en ging hij vanuit het bedrijfspand werken. In 2007 huurde hij de huidige hoofdlocatie aan de Bemmelseweg 77 in Elst. Vanaf die tijd groeide het bedrijf gestaag naar 10 fte, indien nodig aangevuld met stagiaires en inleners. In 2011 startte de export van machines naar het buitenland. In 2016 huurt Boers door ruimtegebrek er een nieuwe bedrijfshal bij.


Lees verder in de papieren krant: ‘Om de vijf jaar moet er iets nieuws gebeuren, anders word ik zenuwachtig.’

boerstech.nl