Machinehandel Overmars

Machinehandel Overmars

Machinehandel Overmars verkoopt al sinds 1965 zowel nieuwe als gebruikte machines. We zijn begonnen als klein familiebedrijf, maar zijn inmiddels allang uit ons oorspronkelijke jasje gesprongen. Daarom bestaat ons bedrijf tegenwoordig uit drie vestigingen. We kunnen leunen op vele jaren aan ervaring, vinden het belangrijk kwaliteit te leveren en hebben altijd aandacht voor u als onze klant. We staan graag voor u klaar en kunnen u, wanneer u maar wilt, voorzien van deskundig advies.

Kantbanken

Kantbank De kantbanken van Machinefabriek Overmars zorgen ervoor dat u uw metaal precies kunt vervormen zoals u dat wilt. Ons aanbod bestaat uit een aantal standaardmodellen, voorzien van elektrische achteraanslag, voetbediening, digitale diepteaflezing en cilinderslagverstelling. Deze kunt u via ons als nieuw aanschaffen, maar ook tweedehands bestellen. En of u nu kiest voor nieuwe kantbanken of voor gebruikte, al onze banken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Meer weten over onze kantbanken? Klik dan snel verder.

Meer informatie over onze kantbanken

Houtbewerking

Houtbewerking Wat betreft machines voor houtbewerking heeft u bij Machinehandel Overmars de keuze uit gebruikte en nieuwe machines. Binnen de categorie oude machines voor houtbewerking kunt u vervolgens weer kiezen uit reguliere machines en afzuigers. Onze nieuwe machines voor houtbewerking bestaan uit Maggi afkortzaagmachines en Maggi aanvoerapparaten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer te weten komen over ons aanbod? Klik dan op de link hieronder.

Meer informatie over machines voor houtbewerking

Lintzaag

Wanneer u op zoek bent naar een lintzaag, bent u nu op het juiste adres. Machinehandel Overmars heeft diverse typen lintzaagmachines in het assortiment, zowel nieuwe als gebruikte.

Met een lintzaag van Machinehandel Overmars kunt u heel gemakkelijk lange zaagsneden maken en materialen met een grote dikte doorzagen. Verschillende modellen van merken als Panhans en Favorit maken deel uit van ons assortiment. Zaagsnedes met bochten maken is met een lintzaag ook prima mogelijk. De grootte van de radius is afhankelijk van de breedte van het lint. Zowel voor houtbewerking als voor metaalbewerking kunt u bij ons terecht voor een lintzaag.

Lees meer over onze lintzaag

CNC freesmachine

CNC freesmachine U heeft besloten uw CNC freesmachine bij Machinehandel Overmars aan te schaffen? Dat is zeker niet onverstandig. Kiezen voor een CNC freesmachine van Machinehandel Overmars betekent namelijk kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Daarnaast hebben onze deskundige medewerkers inmiddels zoveel ervaring opgebouwd dat ze u - indien nodig - van advies kunnen voorzien. Zo weten u en wij zeker dat u de juiste CNC freesmachine koopt, één waar u geen spijt van krijgt.

Meer weten over onze CNC freesmachines

Profielwalsen

ProfielwalsBij Machinehandel Overmars kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar de ideale profielwals. We hebben ze in alle soorten en maten en van heel veel merken. Ook kunt u zowel voor gebruikte als nieuwe profielwalsen kiezen. Ons aanbod is dus zeer divers en zeer uitgebreid, maar wat al onze profielwalsen met elkaar gemeen hebben, is dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Mocht u vragen hebben, dan zijn wij er bovendien altijd om u van advies en informatie op maat te voorzien. Wilt u nu al meer weten? Klik dan op de link hieronder.

Vertel me meer over profielwalsen

Werkplaats pers

Als u op zoek bent naar een werkplaats pers, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment nieuwe en gebruikte hout- en metaalbewerkingsmachines. Van werkplaats pers tot kleine handprofielwalsen, bij ons vindt u ze.

Op onze website vindt u ons aanbod werkplaats persen van bijvoorbeeld Sahinler. Deze persen zijn hydraulisch en hebben een motorbeveiliging. Ze zijn CE gekeurd. Mocht er op dit moment geen werkplaats pers opstaan die u bevalt? Neem dan contact met ons op. Niet onze gehele voorraad staat online.

Lees meer over onze werkplaats pers

Metaalbewerking

Metaalbewerking Machinehandel Overmars is hét adres voor perfect afgestelde en goed functionerende machines op het gebied van metaalbewerking. Tijdens metaalbewerkingsprocessen kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u gebruik moet maken van draaibanken. Wij kunnen u in een dergelijk geval van dienst zijn door CNC draaibanken te leveren. We kunnen u die zowel nieuw als gebruikt aanbieden, waarbij u in beide gevallen weet dat u altijd kwaliteit krijgt. Wilt u weten wat wij op het gebied van metaalbewerking voor uw situatie kunnen betekenen? Klik dan op de link hieronder.

Metaalbewerking en Machinefabriek Overmars

Contactgegevens

Machinehandel Overmars

Warder 142
1473 PJ Warder

Tel.: 0299 - 401569
Fax: 0299 - 401700

info@machinehandelovermars.nl

www.machinehandelovermars.nl