Maintenance: Genomineerden Safe Maintenance Award

Op de tweede beursdag van Maintenance NEXT, woensdag 12 april 2017, wordt tijdens een feestelijke dinershow de winnaar bekendgemaakt van de Safe Maintenance Award Benelux.

Alle ingeschreven bedrijven hebben een beknopte vragenlijst ingevuld en de vakjury voerde een grondige audit uit bij elke deelnemer. De vijf genomineerden:

Bilfinger Industrial Services

Bilfinger Industrial Services is een multidisciplinaire contractor voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Met speciaal ontwikkelde veiligheids- en kwaliteitsprogramma’s besteedt Bilfinger voortdurend aandacht aan het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn van de medewerkers en het verder versterken van ons vakmanschap.

Atlas Copco Rental

Atlas Rental, onderdeel van multinational Atlas Copco, verhuurt onder meer specialistisch materiaal aan de zware industrie zoals compressoren, aggregaten en stikstof-
generatoren. Het laat zien dat het bedrijf kwaliteit, milieu, bedrijfsgezondheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien is Atlas Rental goed op de hoogte van veiligheidsmaatregelen en regelgeving voor tijdelijke installaties.

Storm Industriediensten

Storm Industriediensten verzorgt industriële reiniging, klein technisch onderhoud en operationele assistentie voor de (petro)chemie, staalindustrie en de op- en overslagsector. Zij observeren en stimuleren veilig gedrag en dit wordt overgenomen door alle medewerkers. Dit heeft onlangs geresulteerd in het behalen van 5.000 dagen LTI-free werken bij één van de grootste petrochemische bedrijven.

Shell Moerdijk

Sinds Shell Moerdijk het Contractor Shell Board (CSB) introduceerde, ziet zij een duidelijke verbetering van de performance op het gebied van persoonlijke veiligheid en procesveiligheid. Het CSB kent een onconventionele organisatiestructuur waarin Shell- en contractorcollega’s in clusters nauw samenwerken. In deze clusters worden alle aannemers uit verschillende disciplines vertegenwoordigd.

BAM Bouw en Techniek

BAM Bouw en Techniek (onderdeel van BAM Groep) houdt zich bezig met onderhoud en projecten in de segmenten industrie en hightech/pharma. Integrale veiligheid is in dit bedrijfsonderdeel opgenomen in alle processen. Op alle niveaus, vanuit verschillende afdelingen, wordt meegedacht en dat geeft een enorme betrokkenheid en energie. Elk incident en bijna-incident wordt vastgelegd, onderzocht, er wordt lering uit getrokken en de resultaten worden gedeeld met klanten en medewerkers.


Inschrijven voor de bekendmaking van de winnaar tijdens het avondprogramma kan via www.imaintain.info