IRSA Robotics ontwikkelt nieuwe lascel

In een wereld waar robots een steeds groter deel van de markt veroveren, staat innovatie nooit stil. Een gegeven dat ze in Brunssum wederom weten te bewijzen. Na 12 jaar actief in de weer te zijn met industriële robots, is het voor IRSA Robotics tijd om de wereld te veroveren met hun nieuwste vinding, de mobiele lascel.

Aan het hoofd staat een man die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt, Ed Snippe. Dertig jaar geleden wisten de eerste industriële robots zijn hart te veroveren en sindsdien was er geen weg terug. Vernieuwing is toekomst, zo ook voor IRSA Robotics. Het innovatieve karakter van de industriële robots is onbegrensd, waardoor een bestaand probleem niet langer meer een probleem is, maar een uitdaging.

Ongekende toepassingen

De ongekende toepassingen van de robots creëren volop kansen in de markt. Door de samenwerking met verschillende fabrikanten zijn de robots aan te passen naar elk gewenst resultaat. Permanente productie en kopieerbaar gedrag met precisie in een handomdraai. Efficiëntie die niet ten koste gaat van mankracht. Daarnaast is voor de aanschaf van de industriële robots ook zeker een aandeel knowhow nodig.


Dat laatste is een onderdeel waar IRSA Robotics zeker niet onbekend mee is. Met zijn liefde voor het vak blijft Snippe altijd dicht bij de eindgebruiker staan. Een industriële robot is geen product, maar een project dat gevoed moet worden met de juiste kunde. Middels gericht advies, vakkennis en het aanbieden van cursussen en trainingen voor het personeel maakt ISRA Robotics een product op maat. Een investering die blijft vernieuwen.

I-WELD EASY

I-WELD EASY is hier een zeer gewenst resultaat van. Samen met G+S Industrial heeft IRSA Robotics een mobiele lasrobot ontwikkeld als antwoord op de vraag van klanten naar een flexibele lascel met een Fanuc robot. I-WELD EASY is een innovatie die de kennis van ervaren lassers combineert met een toegankelijke vorm van automatisering tot een performant en competitief lasproces.