Integratie in bouwkolom centraal thema tijdens vakbeurs Bouw & ICT 2009

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

‘Integratie in de bouwkolom’ is één van de grote thema’s op de vakbeurs Bouw & ICT 2009. Het Centrum voor Innovatie in de Bouw (CIB) brengt dit thema uitgebreid over het voetlicht tijdens een Lezingenprogramma en in de Integratie Lounge.

Het is voor het eerst dat het CIB zich presenteert op Bouw & ICT, die van 10 tot en met 12 februari in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden.

Het CIB werkt het thema Integratie in de bouwkolom uit in de onderdelen Concepten, de Praktijk en de Programma’s. Elke beursdag wordt één van de onderdelen besproken. 


De themabijeenkomsten worden geleid door Piet Oskam, die als directeur van het CIB ruime ervaring heeft met het leiden van discussies die een scherp inzicht geven in de mogelijkheden van een integrale aanpak voor de bedrijfspraktijk. De lezingen, die steeds een uur duren, beginnen dagelijks om 11.00 uur. Bezoekers zijn daarna welkom in de CIB Integratielounge in hal 5 van Bouw & ICT 2009.

Bouw & ICT vind gelijktijdig plaats met de Internationale Bouwbeurs die van 9 tot en met 14 februari zo’n 100.000 bezoekers zal trekken.