Blog Rolf Elling:’Je wist dat het zou komen’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

En daar was dan het bericht over de Technishow en ESEF Maakindustrie 2020. Beide evenementen worden dit jaar niet meer gehouden. Deze editie in 2020 die begin september stond gepland, wordt dus overgeslagen. Bijzonder spijtig, maar gezien de omstandigheden wel een juiste beslissing. Zeker ook gezien het voornemen van vele standhouders om niet (meer) aan deze editie deel te nemen.

Jammer blijft het wel dat we ons niet kunnen vergapen aan alle fraaie noviteiten aan machines, constructies, steeds slimmere en betere gereedschappen en noem het allemaal maar op.

Maar wat in het vat zit, verzuurd niet. En daar moeten we ons maar even aan vasthouden. Voor dat we het weten, is het maart 2022 en gaat het bruisen in de Jaarbeurs Utrecht waar we dan met zijn allen zo lang naar hebben uitgekeken.

Tot die tijd houden wij u natuurlijk op de hoogte. Met deze tweewekelijkse uitgave, met onze nieuwsbrieven en met de website.

Zoals eerder gemeld, zijn we druk bezig met het upgraden van de website www.vraagenaanbod.nl. Beter, fraaier, interessanter, duidend en helder. Voor de brede maakindustrie in ons land.

Daar doen we het voor, en daar blijven we het voor doen. Ook nu in de zware tijd waarin de maakindustrie verkeert. Want met zijn allen nu even de schouders eronder zal leiden tot een snelle wederopstanding.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod