Blog Rolf Elling: ‘Giga impact voor iedereen’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Tja waar moet je het nu over hebben. Over de ontwikkelingen in de maakindustrie, of over andere aanpalende zaken die hierop betrekking hebben. Ik denk nu even van niet.

De focus ligt uiteraard volledig op hetgeen iedereen bezighoudt, de ontwikkelingen rondom het ingrijpende coronavirus. 

Het heeft een gigantische impact. Op iedereen, niemand uitgezonderd. Laten we dit vooropstellen.

We hebben toch getracht om de impact van het coronavirus in de Nederlandse maakindustrie een beeldje in beeld te brengen. Telefonisch uiteraard. Het geeft in iedere geval een beeld waaruit blijkt dat er ook binnen de maakindustrie en de bedrijven enorme verschillen zitten. Het ene bedrijf is ‘retedruk’ terwijl een ander de opdrachten ziet opdrogen.

Het blijft een bizarre situatie, wereldwijd. Dat mag worden vastgesteld. En het is koffiedik kijken hoe dit allemaal gaat aflopen.

Vooralsnog proberen we onze lezers, de maakindustrie in Nederland zo goedmogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die er spelen. En aangezien vele werkvoorbereiders, sales medewerkers en engineers thuis aan het werk zijn en dus geen fysieke uitgave van Vraag en Aanbod ontvangen, hebben we besloten om de krant ook, tijdelijk en gratis, digitaal te plaatsen. Hiermee kan iedereen zich op de hoogte stellen van alle informatie over de maakindustrie.

De meest recente uitgave is hier te vinden.


Stay safe.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod