Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
Disselhorst Metaal

Disselhorst Metaal

Disselhorst Metaal maakt al tientallen jaren perfect plaatwerk voor de machinebouw, carrosseriebouw, interieurbouw en landbouw. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers beheersen alle vakgebieden binnen de metaalbewerking. Daardoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten. Onze activiteiten variëren van het maken of programmeren van een ontwerp tot het assembleren en monteren van halffabricaten, lasersnijden, ponsen, zetwerk, laswerk en poedercoaten.

Lees meer over Disselhorst Metaal »

Lasersnijden online

Lasersnijden

Disselhorst Metaal beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren medewerkers die alle vakgebieden binnen de metaalbewerking beheersen. Hieronder valt lasersnijden online. De activiteiten van Disselhorst Metaal variëren van het maken of programmeren van een ontwerp tot het assembleren en monteren van halffabricaten, waaronder lasersnijden online.

Lees meer over lasersnijden online »

Metaal buigen

Disselhorst Metaal beschikt over uiteenlopende kantbanken en buigmachines voor metaal buigen, zoals de hypermoderne buigautomaat. Hiermee kan plaatwerk in vele verschillende vormen en dimensies worden gezet aan één of meer zijden. Gecompliceerde bewerkingen als lasranden, omslagen en verborgen of gesloten zettingen vormen voor deze automaat geen probleem.

Metaal snijden

Disselhorst Metaal is al decennia gespecialiseerd in nauwkeurig en snel metaal snijden. Wij kunnen staal snijden van 0,5 mm tot 25 mm en beschikken daarvoor over onder meer een aantal computergestuurde lasersnijmachines. Met deze uiterst moderne en hoogwaardige machines behalen wij het hoogste kwaliteitsniveau.

Lees meer over metaal buigen »

Lees meer over metaal snijden »

RVS snijden

Disselhorst Metaal staat garant voor een optimaal resultaat bij het RVS snijden. Wij weten als geen ander dat elk metaal een andere aanpak vergt als het moet worden gesneden. Deze kennis in combinatie met onze computergestuurde, hypermoderne machines zorgen voor een optimaal resultaat bij het snijden van RVS.

RVS zetwerk

Disselhorst Metaal staat met ervaren vakmensen in combinatie met hypermoderne zetmachines en zware kantbanken garant voor optimaal resultaat. Wij zijn met het zetwerk sterk op alle vlakken, maar in het oog springen de seriematige producties. Hierbij vormen complexe bewerkingen geen belemmeringen.

Lees meer over RVS snijden »

Lees meer over RVS zetwerk »

Contact

Disselhorst Metaal
Overkampsweg 26
8102 PH Raalte
Postbus 37
8100 AA Raalte

Telefoon: 0572 - 362600
Fax: 0572 - 362298
info@disselhorstmetaal.nl

Twitter

Neem contact op met Disselhorst Metaal »

Bekijk onze Duitse website »

 

Laswerk

Disselhorst Metaal is gespecialiseerd in het verzorgen van goed en mooi laswerk voor RVS, aluminium en staal. Het laswerk van Disselhorst Metaal wordt gekenmerkt door de aandacht die aan het product wordt geschonken en de goede afwerking van het laswerk.

Lees meer over laswerk »

 

Metaal stansen

Disselhorst Metaal voorziet plaatstaal door middel van een een hoogwaardige stansmachine moeiteloos en zeer nauwkeurig van gaten, contouren, doordrukkingen en draadtappen. De kwaliteit van het stansen van metaal wordt gewaarborgd door het gebruik van zuiver op maat gemaakte stempels. Hierbij sluiten de onderstempel en de bovenstempel vrijwel naadloos op elkaar.

Lees meer over metaal stansen »

 

Zetwerk

Wij leveren zetwerk op zeer hoog niveau, hiervoor staan onze vakkundige medewerkers met een jarenlange ervaring voor borg. Dit feit en de hypermoderne zetautomaat, een kantbank met robot en een zestal kantbanken tot 320 ton staan garant voor zetwerk op hoog niveau.

Lees meer over zetwerk »