Actueel

Ontdek Industrie Rijssen maakt jongeren enthousiast voor een baan in de techniek

Ontdek Industrie Rijssen is een samenwerking van drie bedrijven uit Rijssen: SVgroup, Voortman Steel Group en WEBO. Ze organiseren gezamenlijk een event om jongeren enthousiast te maken voor het werken in de sector Bouw en Techniek in de gemeente Rijssen-Holten. Tijdens dit event op donderdag 19 mei 2022 tussen 17.00 – 21.00 uur gaan de deelnemers één of meerdere bedrijven langs; proeven ze de sfeer en cultuur en kunnen ze zich oriënteren op de diverse vakgebieden.

Creativiteit, het oplossen van uitdagende vraagstukken en het toepassen van de nieuwste technologieën staan centraal. Denk hierbij aan digitalisering, robotisering, procesinnovatie en productiviteit, duurzaamheid, circulariteit, etc. Tijdens Ontdek Industrie Rijssen laten potentiële collega’s zien hoe zij hierop inspelen. Ze staan ook klaar om vragen te beantwoorden.

Stage lopen of afstuderen?

Voor wie een opleiding gerelateerd aan Bouw en Techniek volgt en op zoek is naar een uitdagende (afstudeer)stage, bieden de deelnemende bedrijven van Ontdek Industrie Rijssen het gehele jaar door stages aan die aansluiten bij de verschillende opleidingen. Er is een goodiebag voor deelnemers die bij al de drie deelnemende bedrijven een kijkje neemt.

Geïnteresseerden kunnen vast kennismaken met Ontdek Industrie Rijssen via de sociale-mediakanalen of via www.ontdekindustrierijssen.nl.

Aansluiten

Wie met zijn bedrijf in de toekomst wil aansluiten bij Ontdek Industrie kan contact opnemen via info@ontdekindustrierijssen.nl.

De redactie

Recent Posts

Plaatbewerker lanceert eigen magazine

WBM Staalservice heeft een magazine uitgebracht: Leer! Het magazine geeft een beeld van wat WBM…

13 uur ago

Column Joachim Driessen: Politieke rampspoed

De kabinetsformatie is al een tijdje onderweg, maar de poging een rechts kabinet te vormen,…

15 uur ago

VNO-NCW: ‘We moeten nu de maakindustrie vergroenen’

‘We moeten nu de keuze maken de maakindustrie te vergroenen. Dat betekent: volle bak op…

16 uur ago

Digitale boost voor bedrijven in de maakindustrie

Het nieuwe, onlangs gestarte, ‘kleinprojectenfonds’ INDUSTR_I4.0 versnelt de digitale transitie binnen de maakindustrie in het…

17 uur ago

FME: ‘Technologisch leiderschap en concurrentiekracht Europees centraal stellen’

FME en Orgalim (de Europese koepel van de technologische industrie) pleiten voor het centraal stellen…

17 uur ago

Stakingen Metaal&Techniek gaan door

De vakbonden startten op 22 april met een week vol stakingen in zes provincies, naar…

18 uur ago