Downloads

Download hier onze meest recente brochures en catalogussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Download nu

Over ons

TEVEMA (TEchnische VEren MAatschappij) is de vakkundige leverancier van technische veren voor alle mogelijke toepassingen sinds 1936.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze producten? Bekijk onze website!

Standaard mogelijkheden technische veren

Voor alle technische veren vanaf draaddikte 0.03 mm is TEVEMA sinds jaar en dag de leverancier van de BeNeLux. De fabrieken van Tevema kunnen 90% van alle standaard technische veer oplossingen produceren, in alle afwijkende werkmaterialen, met de juiste nabehandelingen. In combinatie met ponsnippels, data-stempels en andere normdelen maakt dat er direct een compleet pallet levert aan de maaktinustrie. Zo zorgt Tevema voor een breed pallet aan technische veeroplossingen.

Meer informatie

Op maat gemaakte onderdelen

Het produceren van veer oplossingen op maat is waar Tevema echt in uitblinkt. Het produceren van onderdelen op maat wordt met de grootste precisie uitgevoerd, al vanaf een materiaal doorsnede van 0,03 mm tot en met 20 mm. Met onze productiefaciliteiten voor onder anderen zandloper drukveren, bladveren, gestanste onderdelen en draadvormen voorzien we de automotive, high-tech industrie en de maakindustrie van passende veeroplossingen. Daarnaast nemen we vaak het voorraad beheer van bedrijven over met onze Can2Bin methode voor op maat gemaakte producten. Dit garandeert onze snelle levering, zelfs van op maat gemaakte veeroplossingen.

Meer informatie

Volg ons op de Social media!