Actueel

Inschrijving TechniShow Innovation Awards 2022 geopend

Wie wint de TechniShow Innovation Awards 2022? Welk bedrijf heeft het meest innovatieve product of proces, zet originele materialen in of hanteert een bijzondere techniek? Tot 18 januari kunnen exposanten van TechniShow 2022 hun innovaties insturen om kans te maken op deze bijzondere award.

Foto: TechniShow

Medio februari worden de nominaties bekend gemaakt en tijdens de Avond van de Maakindustrie (maart 2022) worden de prijzen uitgereikt. Belangrijke voorwaarde voor de prijs is dat het product of proces vernieuwend is, of dat een bestaand product of proces dusdanig op de schop gaat, dat het een belangrijke economische of maatschappelijke verandering met zich meebrengt.

Categorieën

Deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor drie categorieën: Slim produceren, Digitale fabriek of Flexibel produceren. De jury staat onder voorzitterschap van Susanne van der Velden, Program Manager Smart Industry & Artificial Intelligence bij FME.

Inzendingen worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: de mate waarin de inzending echt nieuw, uniek of onderscheidend is; commerciële toegevoegde waarde (toegevoegde waarde voor de eindgebruiker); de economische impact van de inzending; de maatschappelijke impact en de mate waarin de inzending bijdraagt aan Smart Industry/ slimmer en sneller ondernemen.

De TechniShow Innovations Awards zijn de tweejaarlijkse prijzen voor de innovatiekracht van de Maakindustrie en is een initiatief van FPT-VIMAG in samenwerking met Jaarbeurs. De awards worden uitgereikt tijdens de Avond van de Maakindustrie (maart 2022).

De redactie

Recent Posts

Subsidie voor verminderen CO2-uitstoot Nederlandse industrie

Een vernieuwde subsidie voor onderzoek naar de haalbaarheid van innovaties die de CO2-uitstoot in de…

3 dagen ago

Eerste genomineerden OOM Award 2024 bekend

De eerste genomineerde bedrijven voor de OOM Award 2024 zijn bekend: Holland-Utrecht (Montfoort), Nijborg Staal…

3 dagen ago

Maakindustrie Expo organiseert Hackathon

Evenementenhal Hardenberg transformeert in een dynamische hub voor innovatie en technologie tijdens de Maakindustrie Expo…

4 dagen ago

Nevi PMI eindelijk weer positief

De PMI-gegevens voor april toonden voor het eerst in twintig maanden een verbetering van de…

4 dagen ago

’10x klaar voor Industry 4.0′ start derde editie

Digitalisering is cruciaal voor het concurrentievermogen van MKB-maakbedrijven. Daarom maken Produmize en TNO nu alvast…

4 dagen ago

Vakbonden sturen kabinet ultimatum over verbetering vroegpensioen bij zwaar werk

Vakbonden FNV, CNV en VCP geven minister Schouten (Pensioenen) een ultimatum. Het ministerie moet snel…

4 dagen ago