Actueel

VOMI verwelkomt Klip als nieuw lid

VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie, heeft Klip verwelkomd als nieuw lid. Het bedrijf uit Lekkerkerk is een van de specialisten op het gebied van contracting, engineering, skidbouw, lassen, piping en process equipment.

Klip B.V. is sinds 1947 een leverancier van industriële leidinginstallaties, process equipment, skids en modules. Het bedrijf is gespecialiseerd in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. De teams van Klip voeren turnarounds, stops en shutdowns uit en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om de beste service te verlenen. Klip’s incident management team staat bekend om haar reactiesnelheid en daadkracht. Daarnaast  beschikt Klip over ruime, eigen faciliteiten voor prefab, assemblage en opslag.

Veiligheid en kwaliteit

Op een groot aantal markten, waaronder de (petro)chemische, farmaceutische, maritieme en olie- en gasindustrie (onshore en offshore) alsmede de energie-, voedingsmiddelen- en (afval)waterbehandelingsindustrie is Klip actief. Ook veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Klip. Daarom beschikt het bedrijf over het VCA* P-certificaat, geldt binnen het hele bedrijf het Safety First-principe en worden Last Minute Risk Assessments (LMRA) uitgevoerd. Het bedrijf richt zich op continue verbetering, onder meer via regelmatige veiligheidsmeetings en hoogwaardig, gecertificeerd personeel. Daarnaast is het bedrijf onder meer ISO 9001, ISO 1090-1, ISO 3834-2, NEN 4400-1 en ASME gecertificeerd. Om de kwaliteit van de producten en diensten te garanderen, hanteert Klip een modern kwaliteitsmanagementsysteem met onder meer volledige traceerbaarheid van materialen, LISL-administratie en Manufacturing Data Books.

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie.

www.vomi.nl

De redactie

Recent Posts

WBM brengt alles samen onder één dak

Hans Besseling is sinds december 2023 directeur van WBM Staalservice Centrum en was in die…

9 uur ago

Stakingen in Metaal en Techniek houden aan

De 24-uursstakingen in de Metaal en Techniek (kleinmetaal) blijven doorgaan. In Noord-Holland en Utrecht staken…

11 uur ago

KVK Innovatie Top 100 open voor aanmeldingen

KVK roept alle innovatieve mkb-ondernemers in Nederland op zich aan te melden voor de KVK…

15 uur ago

Krimp in machine-export

Het volume (werkdaggecorrigeerd) van de goederenexport was in maart 5,9 procent kleiner dan in maart…

15 uur ago

AI binnen de maakindustrie, wat is er mogelijk?

Tijdens de Maakindustrie Expo in Hardenberg was er ook aandacht voor AI. Voor de een…

5 dagen ago

Kasteel Metaal best presterende bedrijf in metaalbewerking

Aeternus heeft een top 25 gemaakt met de best presterende metaalbewerkende bedrijven. Aan de top is…

5 dagen ago