Actueel

Versteeg Metaal Groep overgenomen door S4G

Versteeg Metaal Groep wordt onderdeel van S4G, een groep hekwerkbedrijven met als belangrijkste activiteit; B&G Hekwerk in Veldhoven.

Foto: B&G Hekwerk

VMG is als bedrijf actief in productie en montage van balkonhekwerk. VMG richt zich vooral op woningbouwprojecten in Nederland en België. Hoewel B&G een internationaal leverancier is van hekwerk, poorten en terreinbeveiliging voor utiliteitsbouw, zijn de processen vergelijkbaar qua geautomatiseerde fabricage, assemblage en montage.

Oprichter Piet Versteeg startte de onderneming bijna 58 jaar geleden in 1963 en heeft tot op de dag van vandaag een belangrijk aandeel gehad in de productontwikkeling en kwaliteitsbewaking binnen de onderneming. Overigens is B&G in hetzelfde jaar opgericht. Volgens Piet Versteeg ‘onderstreept dit de kennis en kunde van beide bedrijven met aandacht voor techniek en passie bij medewerkers om het beste product in de markt te zetten’.

Made in Holland

Arthur van der Graaf, directeur-eigenaar van B&G, noemt de overname een belangrijke ontwikkeling in de verdere groei van de groep. Volgens van der Graaf is ‘de gezamenlijke omzet van 50 miljoen euro vooral belangrijk als solide basis in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw en richten beide bedrijven zich op hoogwaardige productiemethoden waardoor alle producten het label made in Holland kunnen dragen.’

Verschillende locaties

De vestigingsplaatsen van beide ondernemingen blijven ongewijzigd, echter in de toekomst zal een belangrijke uitwisseling van kennis plaats vinden en zullen synergiën worden gerealiseerd. Beide bedrijven willen zich verder ontwikkelen in productoptimalisatie en eenvoud van montage waardoor een optimale kostprijs kan worden gerealiseerd.

De redactie

Recent Posts

Consolidatie in metaalbewerking zet door

Metaalbewerkers kregen de afgelopen jaren veel voor hun kiezen, denk aan aanhoudende personeelstekorten, hoge energieprijzen…

10 uur ago

WBSO-steun leidt tot recordinvesteringen in innovatie

Nieuwe innovatieve technologie is het antwoord op uitdagingen op terreinen als veiligheid, zorg, verduurzaming en…

11 uur ago

Ultimatum zwaar werk-regeling verlopen, acties dreigen

Het ultimatum dat FNV, CNV en VCP het demissionaire kabinet hadden gesteld over het vroegpensioen…

11 uur ago

Herstel voor de staalmarkt op komst?

Op dit moment lopen de meningen over de marktontwikkelingen sterk uiteen. Onzekere energieprijzen, hoge inflatie-…

11 uur ago

Ontdek de mogelijkheden van generatieve AI voor de maakindustrie

In een wereld waarin alles voortdurend verandert, is het van belang om overzicht te houden.…

1 dag ago

Opnieuw 24-uurs stakingen Metaal & Techniek (kleinmetaal)

De stakingen in de Metaal en Techniek sector, ook wel bekend als de kleinmetaal, gaan…

1 dag ago