Actueel

TechniShow verlengt inschrijving Innovation Awards 2022

Technishow heeft de inschrijving voor de Innovation Awards verlengd tot 27 mei. Met de prijs wordt het bedrijf bekroond met meest innovatieve product of proces, of het bedrijf dat originele materialen inzet of een bijzondere techniek hanteert.

Tot 27 mei kunnen exposanten van de TechniShow 2022 hun innovaties insturen om kans te maken op deze award. Deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor drie categorieën: Slim produceren, Digitale fabriek of Flexibel produceren. De jury staat onder voorzitterschap van Susanne van der Velden, program manager Smart Industry & Artificial Intelligence bij FME.

Inzendingen worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: de mate waarin de inzending echt nieuw, uniek of onderscheidend is; commerciële toegevoegde waarde (toegevoegde waarde voor de eindgebruiker); de economische impact van de inzending; de maatschappelijke impact en de mate waarin de inzending bijdraagt aan Smart Industry/ slimmer en sneller ondernemen.

De TechniShow Innovations Awards zijn de tweejaarlijkse prijzen voor de innovatiekracht van de Maakindustrie en is een initiatief van FPT-VIMAG in samenwerking met Jaarbeurs. De pitchdag voor de geselecteerden is op 16 juni en op 6 juli tijdens de Avond van de Maakindustrie vindt de prijsuitreiking plaats.

De TechniShow vindt dit jaar plaats van 30 augustus tot 2 september in de Jaarbeurs Utrecht.

De redactie

Recent Posts

Veiling waardevolle houtbewerkingsmachines – BE/NL

Industrieel veilinghuis Surplex veilt momenteel een 30-tal waardevolle houtbewerkingsmachines. De veiling bevat items van SCM,…

14 uur ago

FME over coalitieakkoord: ‘Stabiel beleid is nodig om de technologische industrie te behouden’

FME is blij dat er na zes maanden formeren een regeerakkoord ligt en dat een…

17 uur ago

Stevast techniek: ‘Positief verrast’

Stevast Techniek uit Beilen is voor de tweede keer aanwezig op Maakindustrie Expo. ‘Vorig jaar…

21 uur ago

Ontmoeten relaties en zoeken naar personeel

Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg is een tweedaags event (15 en 16 mei) voor de…

21 uur ago

Consolidatie in metaalbewerking zet door

Metaalbewerkende bedrijven kregen de afgelopen jaren veel voor hun kiezen, denk aan aanhoudende personeelstekorten, hoge…

2 dagen ago

WBSO-steun leidt tot recordinvesteringen in innovatie

Nieuwe innovatieve technologie is het antwoord op uitdagingen op terreinen als veiligheid, zorg, verduurzaming en…

2 dagen ago