Inkoop – Aankoop – Opkoop – Overname

Het verhuizen van kantoormeubilair is een arbeidsintensief gebeuren. Het brengt vaak veel kosten met zich mee. Het zelf in opslag nemen van uw overtollige meubilair kost veel ruimte en geld. De praktijk leert dat na verloop van tijd de meubelen vaak alsnog worden verkocht. Weloverwogen beslissingen in deze kunnen kostenbesparend werken.

  

De Terborgse HandelsOnderneming heeft inmiddels 20 jaar ervaring in de kantoormeubelbranche. Ons specialisme is de overname (opkoop) van nieuw en/of gebruikt kantoormeubilair, magazijn- en bedrijfsinrichtingen. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de overname van grote partijen kantoormeubilair (partijen vanaf 20 tot 1500 werkplekken). Onze kracht bestaat uit het vakkundig demonteren en logistiek verantwoord afvoeren van uw meubilair.

De Terborgse HandelsOnderneming is tevens leverancier van nieuw kantoormeubilair. Indien u uw oude meubilair wenst te vervangen dan offreren wij u graag nieuw meubilair met een passend inruilbod voor uw gebruikte meubelen. Zo kunt u door te werken met 1 betrouwbare partner uw kosten tot een minimum beperken. Uiteraard weken wij ook nauw samen met andere leveranciers van nieuw meubilair en coördineren wij onze werkzaamheden zodanig dat u er minimale overlast van heeft.

  

Indien u meubilair of magazijninrichting wenst te verkopen verzoeken wij u om een aanbod per e-mail. Het snelst kunnen wij u van dienst zijn als u ons een inventarisatie (bij voorkeur een spreadsheet) kunt doen toekomen. Omschrijf het meubilair: kast, bureau, stoel, merk, kleur, afmetingen en eventueel de leeftijd. Maak zover mogelijk een aantal foto’s. Vergeet niet uw bedrijfsgegevens, naam en telefoonnummer door te geven. Na ontvangst van deze mail nemen wij gegarandeerd altijd contact met u op.

  

Indien door de grootte van het aanbod een inventarisatie niet direct mogelijk is verzoeken wij u om in ieder geval een aantal foto’s te mailen om ons een indruk te geven van hetgeen u wenst te verkopen.

Wilt u meer informatie of uw aanbieding aan ons zenden, mail dan met Dick Mulders.

mail met Dick
 

De redactie

Recent Posts

Consolidatie in metaalbewerking zet door

Metaalbewerkers kregen de afgelopen jaren veel voor hun kiezen, denk aan aanhoudende personeelstekorten, hoge energieprijzen…

9 uur ago

WBSO-steun leidt tot recordinvesteringen in innovatie

Nieuwe innovatieve technologie is het antwoord op uitdagingen op terreinen als veiligheid, zorg, verduurzaming en…

10 uur ago

Ultimatum zwaar werk-regeling verlopen, acties dreigen

Het ultimatum dat FNV, CNV en VCP het demissionaire kabinet hadden gesteld over het vroegpensioen…

10 uur ago

Herstel voor de staalmarkt op komst?

Op dit moment lopen de meningen over de marktontwikkelingen sterk uiteen. Onzekere energieprijzen, hoge inflatie-…

11 uur ago

Ontdek de mogelijkheden van generatieve AI voor de maakindustrie

In een wereld waarin alles voortdurend verandert, is het van belang om overzicht te houden.…

1 dag ago

Opnieuw 24-uurs stakingen Metaal & Techniek (kleinmetaal)

De stakingen in de Metaal en Techniek sector, ook wel bekend als de kleinmetaal, gaan…

1 dag ago