Actueel

Hevami kan met nieuwe pand ook machines gaan reviseren

Op een perceel van 1360 vierkante meter in Veghel is Hevami Oppervlaktetechniek begonnen met de bouw van een nieuwe hal van circa 380 m2, van negen meter hoog. De nieuwbouw bevindt zich op anderhalve kilometer van de huidige locatie.

Impressie van het nieuwe pand. (Foto: Hevami)

Hevami is sinds 1 maart 2000 gespecialiseerd in de levering van straalmachines, bandschuurmachines, ontbraam- & polijstmachines en richtmachines inclusief de bijbehorende verbruiksartikelen. Ook beschikt het bedrijf over een eigen servicedienst voor zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden. Tevens voeren zij voor vele bedrijven jaarlijks of halfjaarlijkse inspecties uit om zo ongewenste stilstand van de machines zoveel als mogelijk te voorkomen.

De bouw is van start. (Foto: Hevami)

De bestaande locatie is na vele jaren te klein geworden en voldeed al geruime tijd niet meer aan de huidige wensen. In het nieuwe moderne pand is voldoende ruimte om meer nieuwe machines te demonstreren en daarnaast gebruikte machines terug te nemen. Deze machines worden gereviseerd om vervolgens als een goed gebruikte machine een tweede leven te krijgen. Hiervoor wordt de bedrijfshal voorzien van twee hallenkranen met elk een hefgewicht van 5000 kg. Naast de grotere bedrijfshal geeft een groter kantoor ook meer mogelijkheden waardoor Hevami op termijn uitbreiding van personeel wil verwezenlijken. Het streven is om aan het einde van het eerste kwartaal 2022 op de nieuwe locatie actief te zijn.

De redactie

Recent Posts

Subsidie voor verminderen CO2-uitstoot Nederlandse industrie

Een vernieuwde subsidie voor onderzoek naar de haalbaarheid van innovaties die de CO2-uitstoot in de…

14 uur ago

Eerste genomineerden OOM Award 2024 bekend

De eerste genomineerde bedrijven voor de OOM Award 2024 zijn bekend: Holland-Utrecht (Montfoort), Nijborg Staal…

15 uur ago

Maakindustrie Expo organiseert Hackathon

Evenementenhal Hardenberg transformeert in een dynamische hub voor innovatie en technologie tijdens de Maakindustrie Expo…

16 uur ago

Nevi PMI eindelijk weer positief

De PMI-gegevens voor april toonden voor het eerst in twintig maanden een verbetering van de…

16 uur ago

’10x klaar voor Industry 4.0′ start derde editie

Digitalisering is cruciaal voor het concurrentievermogen van MKB-maakbedrijven. Daarom maken Produmize en TNO nu alvast…

18 uur ago

Vakbonden sturen kabinet ultimatum over verbetering vroegpensioen bij zwaar werk

Vakbonden FNV, CNV en VCP geven minister Schouten (Pensioenen) een ultimatum. Het ministerie moet snel…

18 uur ago